Jaki wózek wielofunk. polecacie dla dziecka?
Moderator: paul_proteus
Re: Jaki wózek wielofunk. polecacie dla dziecka?
my mamy wózek maxim, ed-re- ma. sprawdza się świetnie. nie jest bardzo ciężki, ma duże pompowane koła zawieszone na skórzanych paskach co pozwala nawet na bujanie dziecka. super się sprawdził na kamienistej drodze.polecam. 

JA posiadam espro vector air i też jestem zadowolona, 3 osobne funkcje gondola , spacerówka ,fotelik, dobrze się prowadzi, pompowane tylnie koła, itp:)
A jaką spacerówkę na zimę polecicie?
Maxi Cosi Mura, sprawdzi się w każdych warunkach. Jest świetny.
A wózek expander ecco mondo ma ktoś właśnie nad nim sie zastanawiam
Dzięki za info. Temat dla mnie ważny, bo jestem w potrzebiex_n pisze:Dobre wózki posiada marka Bebetto. Wprawdzie nie są takie tanie ale są wykonane bardzo porządnie oraz dobrej jakości. Zerknij sobie jeszcze na ten artykuł:
http://www.kochamydzieci.pl/spacerowka- ... ka-wybrac/ - masz tutaj mniej więcej opisane na co warto jest zwracać uwagę wybierając odpowiedni wózek dla dziecka. Czasami warto jest dopłacić więcej ale kupić coś porządnego co będzie posiadało odpowiednie atesty. Nie polecam brać na pewno wózka w jasnym kolorze bo jest bardzo podatny na zabrudzenia i potrafi być to męczące. Ewentualnie mozna kupic specjalną osłonke. Ważne jest równiez to aby wózek był lekki bo o wiele wygodniej się wtedy jeździ po śniegu oraz błocie.

ja osobiscie moge polecic wózek firmy Baby design . również jest drozszy od innych ale bardzo funcjonalny bardzo fajnie pomyslany i funkcjonalny rekomendowany zreszta przez instytut matki i dziecka ja polecam
Baby design na zimę średnio się sprawdza. Z Bebetto śmiało mogę polecić model Nico Plus.
Ja również zdecydowałam się na wózek Bebetto. Pamiętam,że spędziłam w sieci bardzo dużo czasu w poszukiwaniu odpowiedniego wózka bo chciałam aby było to coś porządnego. Zamawiałam go w sieci ( konkretnie tu: http://tiktak.com.pl/ ). Wcześniej porównałam sobie ceny w sklepach stacjonarnych i w tych internetowych i jednak w sklepach stacjonarnych ceny były trochę wyższe ( różnice rzędu 100 do 200 zł w zależności od sklepu).Partyzant pisze:Baby design na zimę średnio się sprawdza. Z Bebetto śmiało mogę polecić model Nico Plus.
Zdecydowaliśmy sie na ten model:

Powiem tak, wygląda profesjonalnie.alka34 pisze:Ja również zdecydowałam się na wózek Bebetto. Pamiętam,że spędziłam w sieci bardzo dużo czasu w poszukiwaniu odpowiedniego wózka bo chciałam aby było to coś porządnego. Zamawiałam go w sieci ( konkretnie tu: http://tiktak.com.pl/ ). Wcześniej porównałam sobie ceny w sklepach stacjonarnych i w tych internetowych i jednak w sklepach stacjonarnych ceny były trochę wyższe ( różnice rzędu 100 do 200 zł w zależności od sklepu).Partyzant pisze:Baby design na zimę średnio się sprawdza. Z Bebetto śmiało mogę polecić model Nico Plus.
Zdecydowaliśmy sie na ten model:
Postawiłem na BabySafe Explorer jakoś tak na pierwszy rzut oka nam się spodobał. Lekki, ma duże pompowane koła, spacerówkę można montować przodem lub tyłem, regulować twardość zawieszenia... Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Wózek wielofunkcyjny to bardzo dobra opcja, ja mam model od Adamexu, to polski producent, mają produkty bardzo wysokiej jakości, podobno oferują jedne z większych gondoli na rynku, do tego są wentylowane.
Naszym bliźniakom zamawialiśmy specjalną dwójkę od Dorjan, model dosłownie nowiusieńki, nazywa się Twin Quick (na stronie dorjan.com.pl można przejrzeć jak wygląda wózek tzn. zdjęcia i pokazane funkcje wózka). Atutem wózka to kółka, to jest dla mnie najważniejsze, dobra amortyzacja, przy wszelkim podnoszeniu na krawężniki itp. nie ma problemu. Konstrukcja również jest solidna i przy tym łatwa w manewrowaniu wózkiem.
Gdzie w Jaśle polecacie kupić wózek?