Jaki prezent na ślub?
Moderator: paul_proteus
Re: Jaki prezent na ślub?
Opłacony pobyt luksusowym hotelu na weekend, to byłoby coś, tak uważam.
naczynia philipak
sam bym chciała dostać taki solidny zestaw naczyń z prawdziwego zdarzenia bo uwielbiam gotować 

może coś ze szkła? np. http://www.crystal-house.pl/swieczniki- ... cat-3.html - takie rzeczy to bardzo efektowny prezent i myślę że raczej każdemu przypadnie do gustu
Sztabka złota. 

Haha, sztabką złota nikt nie pogardzi, tylko co z nią zrobić. A garnki Philipiak to kosztowny prezent... Najlepiej dać gotówkę i niech sami ją spożytkują.
Polecam sprawdzone rozwiązania w postaci albumy na zdjęcia lub drewnianych skrzynek
-
- Ekspert
To chyba odwieczny problem wszystkich, którzy wybierają się na ślub. Ja też zawsze mam zagwostkę, co powinno się kupić nowożeńcom. Gdy kompletnie nie mam pomysłu, wówczas odwiedzam takie miejsca jak to, www. Łatwo znajduję wtedy inspiracje i pomysły na przydatny prezent na nową drogę życia.
A nie lepiej po prostu podarować kopertę z pieniędzmi?
Moim zdaniem młodzi bardzo czesto są dopiero na początku swojej drogi życiowej. Poza tym wesele kosztuje bardzo dużo kasy, tak wiec najlepiej niech samodzielnie zdecydują co jest im potrzebne.
Sama dostałam głównie kase i jestem z tego zadowolona.
Moim zdaniem młodzi bardzo czesto są dopiero na początku swojej drogi życiowej. Poza tym wesele kosztuje bardzo dużo kasy, tak wiec najlepiej niech samodzielnie zdecydują co jest im potrzebne.
Sama dostałam głównie kase i jestem z tego zadowolona.