To prawda, ale zostawiając wszystko na ostatnią chwile to..OBCY pisze:JUTRO JEST OSTATNI DZIEN ZAPISOWPresident pisze:OSTATNI DZIEŃ ABY SIĘ ZAPISAĆ WIĘC KTO JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁ TO W TEJ CHWILI !!![]()
![]()

Moderator: paul_proteus
To prawda, ale zostawiając wszystko na ostatnią chwile to..OBCY pisze:JUTRO JEST OSTATNI DZIEN ZAPISOWPresident pisze:OSTATNI DZIEŃ ABY SIĘ ZAPISAĆ WIĘC KTO JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁ TO W TEJ CHWILI !!![]()
![]()
... smieszny jesteś ... osobiście byłem i widziałem co najmniej 15 osób po stronie krytej , ale Twoim priorytetem jest napięcie się na forum i git .... :-) siedzieć w domu na necie i kliknąc w klawiaturkę nic nie kosztujekapustajestpusta pisze:Ilu pojechało 4 może 6 max. A reszta pokazała jak jest z Czarnymi. Popisówa przed światem a na mecz u siebie nie ma ludzika. I nikt nie mówi o dopingu tylko o obecności, jak przecież tak oddanie się jest z klubem. Ja dziś stałem na zimnie, choć ciężko znieść tą kopaninę, lecz byłem i liczyłem na korzystny wynik. Jestem piknik i jestem z Czarnymi na dobre i złe. Powtarzam: ilość "najzagorzalszych fanów" - 0 , pikników będących na dobre i złe - ok 100. A może zapowiadało się na deszcz i niektórych mama nie puściła.
czy taki jest poziom wszystkich kibiców, czy tylko tych najbardziej zaangażowanych?Czarni1910Jasło_INFO pisze:Zamknij parchu ryj !