Jaki odkurzacz do domu?
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Jaki odkurzacz do domu?
A czy ktoś z Was ma odkurzacz pionowy z funkcją mycia podłóg i może powiedzieć, jak się on sprawdza?
-
- Guru
Oglądałam filmik gdzie dziewczyna pokazywała jak działa i mówiła że szkoda kasy... jeśli turboszczotka to nie zbierze wszystkich śmieci i potem myjesz podłogę rozmazujac te śmieci wszędzie ..szczotka szeroka a z tylu mop wezszy i on nie dotrze wszędzie w rogi czy pod łóżko itd. Chodzi o ten typ gdzie równocześnie odkurzasz i z tylu jest mop... kosztował 1500 zl i drugi raz by nie kupila
Ja też spotkałam się z podobną opinią na temat tego odkurzacza, ale może to zależy konkretne od modelu.
Moim zdaniem najlepsze są takie bezprzewodowe.
-
- Debiutant
Ja używam takiego co używa się na budowach.
Mam automatyczną Braavę do mycia podłogi i Roombę do odkurzania. Ten duet jest niezawodny a do tego samoobsługowy.
-
- Debiutant
Najzwyklejszy odkurzacz na pewno będzie wystarczający 

-
- Debiutant
No a ile taki zwykły odkurzacz kosztuje?
Na pewno będzie wystarczający
Cena odkurzacza zależy od wielu czynników jak funkcje, producent itd. Moim zdaniem najlepiej wybrać odkurzacz bezprzewodowy z odpinanym odkurzaczem ręcznym.
Pewnie, że tak! Przecież jeśli nie macie odpowiedniego sprzętu w domu, to może być Wam zdecydowanie trudniej zadbać o utrzymanie czystości na odpowiednim poziomie. Wystarczy zajrzeć do https://allegro.pl/produkt/mop-vileda-u ... 402a942c5a by przekonać się, że przecież zakup dobrego mopa, wcale nie musi być potężnym wydatkiem. Wszystko zależy od tego, czy wiecie, gdzie dzisiaj warto kupować. Powinniście mieć to na uwadze, bo ten temat jest bardzo istotny.
Jeśli chodzi o firmę to tylko Miele . Odkurzacze są dość drogie jednakże są one z najwyższej półki
" Nie do zajechania "

" Nie do zajechania "