jaka najlepsza prostownica?
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
-
- Bywalec
Re: jaka najlepsza prostownica?
Polecam profesjonalną prostownice gama fryzjerską.
- kindofmagic
- Bywalec
Też mam prostownicę Ga.ma i naprawdę polecam! Trzeba wydać troszkę kasy, ale sprzęt jest naprawdę profesjonalny 

- Jaślanin77
- Guru
Najlepsza prostownica to taka, która prostuje.
-
- Początkujący
A masz jakąś :>?Jaślanin77 pisze:Najlepsza prostownica to taka, która prostuje.
-
- Obyty
Ja mam Remingtona, koleżanka ma Babyliss i obie jesteśmy zadowolone. Chodzi chyba o półkę cenową, rodzaj płytek, temperaturę prostowania, a nie o markę 

-
- Weteran
ja mam Remingtona S9500 Pearl Straightener jestem zadowolona
Podbijam, bo moja prostownica padła po latach, kompletnie nie jestem na bieżąco z tymi nowymi sprzętami. Widzę, że dobre opinie w sklepach zbiera babyliss. Na pewno chciałabym taką 2 w 1, żeby ładne fale robić na większe wyjścia, a nie tylko prostować
Pomyślałam o babyliss ST480E, no i akurat jest promocja, rozdają bransoletki Minty Dot do każdego zakupu po rejestracji na ich stronie.

Od kilku lat posiadam prostownicę REMINGTON S6500. Jestem bardzo zadowolona. Nadaje się również do kręcenia włosów. Polecam!
A ja kupiłam w końcu babylissa, ale inny model, w sklepie mi miła pani poleciła taką digital sensor. Kojarzycie? To ta najnowsza seria z czujnikami, które sprawdzają włosy i same się do nich dopasowują. Używam jej od kilku miesięcy i już nie mam problemu z rozdwojonymi końcówkami.
Ja długo się łamałam ale skończyłam z prostowaniem i mam o wiele zdrowsze włosy
Ja próbowałam skończyć z prostownicą, ale niestety moje włosy się bardzo puszą, nie ma opcji, że bez prostownicy je rozpuszczę. Owszem są dni, że nie prostuję włosów, ale wtedy zawijam je w kok, żeby je ujarzmić
Zresztą odkąd mam tą nową prostownicę babylissa to już nie mam wyrzutów sumienia. Włosy się nie niszczą jak od sprzętów starszej generacji.

A nie lepiej wyprostować włosy keratynowo?
-
- Bywalec
Tylko na ile to starcza? Jakie są włosy po tym zabiegu?
Ja wiem, ze jakbym zrobiła kreatynowe prostowanie, to bym szybko tego żałowała, bo ogólnie włosy mam mocno falowane i czasem taki efekt tez lubię, a tak kiedy chce to sobie wyprostuje i potem wracam di swojej fryzury, ja sama od paru lat uzywam prostownicy z firmy babyliss i nic się z nią nie dzieje, szybko się nagrzewa i wystarczy przyjechać po każdym paśmie raz
-
- Przyjaciel Forum
A jaki masz model? Babyliss też wiele kobiet poleca.