wróżki
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: wróżki
Umiem wróżyć z fusów po kawie, poza tym klaszczę uszami i strzelam kamykami z napletka. 

-
- Bywalec
Ja nigdy u wróżki nie byłam, ale wierze że są takie które potrafią przyszłość przepowiedzieć. Wiele też zależy od umiejętności wróżki,gdyż tarota trzeba umieć odpowiednio odczytywać. Najlepiej chodzić do jakiejś sprawdzonej i polecanej. Takiej jak wróżka Gosia z Częstochowy. Wiele osób ja bardzo chwali.
ja tam nie wierze w takie rzeczy jak wrozki, przeciez to sa jakies glupoty!
-
- Guru
Sztuczkę z kamykami chętnie zobaczęjanosik83 pisze:Umiem wróżyć z fusów po kawie, poza tym klaszczę uszami i strzelam kamykami z napletka.

-
- Ekspert
wierzycie w to? Serio?
hahahahahahahahahhahahaha spieprzyć życie one tylko potrafią
Ja nigdy nie byłam i nigdy nie pójdę dla mnie są to oszustki i naciągaczki
-
- Guru
Co za ludzie wierzą w takie bzdury?
Zagubione osoby nie powinni iść do wróżki a do specjalisty jak psycholog, terapeuta itd! Dlaczego namawiasz kogoś do marnowania pieniędzy na oszustwo? LEpiej jak swoim dzieciom kupią książkę lub za te pieniądze wezmą je do kina... Albo zostanie w ich kieszeni zamaist iść do kogoś kto nie szanuje ani ludzi ani pieniędzy dlatego robi co robi w życiu...
Gdy zanika tradycyjne twarde chrześcijaństwo, to w to miejsce przychodzi jakieś pogaństwo, wróżki, lgbtzoo, Wielka Lechia etc.
-
- Początkujący
Ja za 100zl mogę każdemu wywróżyć
Promocyjna cena haha 

-
- Ekspert
hehe
dobre
ja we wróżki nie wierzę, dla mnie to są naciągaczki.

-
- Ekspert
Ja nie wierzę w takie przepowiednie. Mogę iść na taką sesję, ale tylko dla jaj. Nie biorę tego na poważnie.