PiS - rządy i opozycja
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: PiS - rządy i opozycja
Coś w temacie kłamcy:
Agnieszka Popiela
@p_popiela
21 godz.21 godzin temu
Żeby było uczciwie. Nigdy nie powiedziałam, że wpłata była warunkiem operacji. Nie! Mama była w normalnej kolejce do zabiegu. Wpłaciłam, bo czułam presję psychiczną.
https://twitter.com/p_popiela/status/11 ... 9478607873
Agnieszka Popiela
@p_popiela
21 godz.21 godzin temu
Żeby było uczciwie. Nigdy nie powiedziałam, że wpłata była warunkiem operacji. Nie! Mama była w normalnej kolejce do zabiegu. Wpłaciłam, bo czułam presję psychiczną.
https://twitter.com/p_popiela/status/11 ... 9478607873
Niedługo napisze, że to on jej zapłacił
Pani Mąż ma raka. Potrzebna jest operacja. A tutaj przedstawiam foldery zachęcające do wpłat na fundację wspierajacą szpital.
Taki fragment dialogu w szpitalu według Lyssegoo i dragoness to normalka, bo lekarz reprezentuje właściwą stronę sporu politycznego . Macie jeszcze jakieś wątpliwości?
Taki fragment dialogu w szpitalu według Lyssegoo i dragoness to normalka, bo lekarz reprezentuje właściwą stronę sporu politycznego . Macie jeszcze jakieś wątpliwości?
Powiem krótko. [...] prawda. I wiem z autopsji. Foldery z zachętą do wspierania szpitala leżą, ale nikt nie zachęca ani nie zmusza do wpłat. A dlaczego leżą i jest ich coraz więcej? Bo szpitale pod rządami pisowskich panów mają się coraz gorzej. Patrz Rzeszów. O Jaśle nie wspomnę.gara pisze: ↑28 listopada 2019, 08:59Pani Mąż ma raka. Potrzebna jest operacja. A tutaj przedstawiam foldery zachęcające do wpłat na fundację wspierajacą szpital.
Ta, dla tow. gary, oskarżenia o rzekomy fakt sprzed 20 lat, dziwnym trafem przypomniany sobie akurat teraz to pewny pewnik, bo dotyczy przecież platfusa łapówkarza.......
A jak tam, pan premier znalazł już czas by przeczytać raport służb w sprawie Banasia ?? A , nie sorry, w sprawie majątku Banasia, bo przecież żadnej sprawy nie ma....
A jak tam, pan premier znalazł już czas by przeczytać raport służb w sprawie Banasia ?? A , nie sorry, w sprawie majątku Banasia, bo przecież żadnej sprawy nie ma....
Pani to tak serio?Powiem krótko. [...] prawda. I wiem z autopsji. Foldery z zachętą do wspierania szpitala leżą, ale nikt nie zachęca ani nie zmusza do wpłat. A dlaczego leżą i jest ich coraz więcej? Bo szpitale pod rządami pisowskich panów mają się coraz gorzej. Patrz Rzeszów. O Jaśle nie wspomnę.

To tak samo jak kilkadziesiąt lat temu w Nowym Jorku. Przychodziło kilku ślicznych Włochów do restauracji i proponowali ochronę. Mogłeś skorzystać albo nie. Nikt Cię do tego nie zmuszał 

Czy wam się towarzyszu gara przypadkiem sufit na łeb nie zwalił ???
Dokładnie tak. Serio. Miałam okazję doświadczyć "oszczędności" pisowskiego dyrektora szpitala na własnej skórze. A właściwie na mózgu męża. Działalność zaś naszego szpitala znana już jest prokuraturze.Sun Tzu pisze: ↑28 listopada 2019, 11:52Pani to tak serio?Powiem krótko. [...] prawda. I wiem z autopsji. Foldery z zachętą do wspierania szpitala leżą, ale nikt nie zachęca ani nie zmusza do wpłat. A dlaczego leżą i jest ich coraz więcej? Bo szpitale pod rządami pisowskich panów mają się coraz gorzej. Patrz Rzeszów. O Jaśle nie wspomnę.![]()
![]()
![]()
Hmm... Czy mogłaby pani magister jakoś rozwinąć swoją głęboką myśl? Bo chciałbym coś z tego, co pani magister napisała zrozumieć. A tak to nie wiem, czy ten "pisowski lekarz" zamordował męża pani magister czy nie zamordował? Jakieś szczegóły poproszę...
Mądrej głowie dość po słowie.
Cynizm wyjątkowo nie na miejscu.
Co pan bredzi, można wiedzieć? Ja wiem o zmniejszaniu ilości łóżek na oddziałach, o przesuwaniu terminów operacji, bo po co wykorzystywać dwie sale na neurochirurgii, skoro to tyle kosztuje, o zaharowujących się za goowniane pieniadze pielęgniarkach. O lekarzach, którzy w tym wszystkim stają na głowie, aby ratować pacjentów. A dyrektor przyniesiony w teczce przez matkę partię lekarzem nie jest. Szkoda, że coraz gorzej panu idzie czytanie ze zrozumieniem, nie mówiąc o elementarnej kulturze osobistej.
WIcie rozumicie towarzysze. Łapówka może i była, ale to jest łapówka na miarę naszych czasów. My tą łapówką otwieramy oczy niedowiarkom. I to nie jest nasze ostatnie słowo
Dragoness na straży KOD i wszelkiej maści przekrętów. Super!

Dragoness na straży KOD i wszelkiej maści przekrętów. Super!
Lecz się, gościu. Skoro pani wpłaciła na fundację, powinna mieć potwierdzenie.