Co w tekście jest nieprawdą?Sun Tzu pisze: ↑18 maja 2020, 20:24Hmm... Pani naprawdę czytała tekst swojego skazanego na 2 lata więzienia za przestępstwo pospolite AUTORYTETU? To może by pani, korzystając z innych źródeł, zdobyła jeszcze jakąś wiedzę o sprawie? Ale właściwie po co? Przecież pani nie interesują fakty - panią interesuje wyłącznie to, by znaleźć coś, co się "przylepi" do PiS-u...![]()
PiS - rządy i opozycja
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: PiS - rządy i opozycja
Z niezależnej czy GP obserwatorze żmigrodzki ?
Ze tez pan krus, przemo i inni jeszcze nie przybyli z odsieczą...
Co w tekście jest nieprawda? Sadzac po „kontrargumencie”- NIC.
To oczywiście inna kwestia, ale przecież skazani obciążają czasem innych i nie kłamią w zeznaniach.
Co w tekście jest nieprawda? Sadzac po „kontrargumencie”- NIC.

To oczywiście inna kwestia, ale przecież skazani obciążają czasem innych i nie kłamią w zeznaniach.

Jak to co ? To, że autor był karany 

Hmm... Ale za to z pomocą pani dragoness przybył jozin.1; towarzyszka mosznicki wtrąciła swoje "trzy grosze"... Za chwile się pojawi łyssy... Będziecie w komplecie... 

Jak tam Obserwatorze Żmigrodzki, nadal masz chęć zostać wyprowadzonym skuty w kajdanki z UG NŻ ??? Swoją drogą ciekawy fetysz, o zabawach z kajdankami wszyscy gdzieś tam kiedyś słyszeli ale chyba w nieco innym kontekście:P
Ostatnio zmieniony 18 maja 2020, 22:08 przez Jozin.1, łącznie zmieniany 1 raz.
A kto go tam wie
Prowokował Policjantów na ulicy nie zakładając maseczki, awanturował się w Biedronce więc może ma takie zapędy.....

Mundury też pewnie lubi 

Na razie to wiemy, że lubi Finlandię z Biedronki, choć biorąc pod uwagę ilość kłamstw na jakich go złapałem to można w to powątpiewać....
Denaturat? 

Reasumując, tradycyjnie nie dowiedziałam się nic, oprócz tego, że znowu mam jakichś "idoli". Ponieważ milczenie oznacza zgodę, zakładam, że informacje w tekście są prawdziwe, a pan Gondek po prostu nie wie, co powiedzieć.
Hmm... Gdybym był tym za kogo mnie uważacie, to sądzę, że mógłbym z niektórymi z was spotkać się w sądzie...
You can dish it out, but you can’t take it. Jak to przetłumaczysz?